14 dni na zwrot Darmowa dostawa od 100 zł biuro@centrumbio.pl (+ 48) 603 84 55 29
Wegańska zupa pieczarkowa na bazie napoju kokosowego

Wegańska zupa pieczarkowa w postaci sycącego kremu to świetny, nieco jesienny przepis, który niesamowicie rozgrzewa duszę i ciało. Stworzona na bazie napoju kokosowego jest kremowa i delikatna, a zarazem wyrazista. Jednak przede wszystkim jest bardzo łatwa do przygotowania! W naszej kuchni króluje bardzo często, a w trakcie grzybowego wysypu pieczarki zastępujemy leśnymi podgrzybkami. Spróbuj naszego przepisu!

czytaj całość »
Naleśniki z mlekiem migdałowym - przepis

Lubicie naleśniki? My za nimi wprost przepadamy, dlatego bardzo często goszczą one w naszej kuchni. Na śniadanie, popołudniową przekąskę czy podwieczorek - to danie, które jest dobre o każdej porze dnia. Dziś przedstawiamy przepis na naleśniki z mlekiem migdałowym dla osób z nietolerancją laktozy. Nam wyszły pyszne, a Tobie polecamy spróbować!

czytaj całość »
Zupa dyniowa - przepis wegański z napojem kokosowym

Przyszła jesień! Pora roku, która skłania nas do odświeżenia rozgrzewających ciało i duszę przepisów. Na pierwszy ogień (i to dosłownie) poszła zupa dyniowa. Wykonaliśmy ją na napoju kokosowym z dodatkiem soku pomarańczowego, dzięki czemu nasze danie smakuje słońcem, latem i tropikalnymi wakacjami. Gwarantujemy Ci, że oszalejesz na jej punkcie! Nie przedłużając przedstawiamy nasz przepis.

czytaj całość »
Ciasteczka migdałowe bezglutenowe - przepis

Jesień to czas, który spędzamy w domowym zaciszu, pod ciepłym kocykiem, z kubkiem herbaty w ręku. Do takiego zestawienia jak nic innego pasują domowej roboty łakocie. I to nie byle jakie! Bezglutenowe ciasteczka migdałowe doskonale sprawdzą się w czasie jesiennego popołudnia. Nasz przepis to małe i okrągłe ciacha o bogatym smaku. Postawione na stoliczku obok łóżka lub sofy zapewnią Ci miłe doznania.

czytaj całość »
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl