14 dni na zwrot Darmowa dostawa od 100 zł biuro@centrumbio.pl (+ 48) 603 84 55 29
Tarta z ciasta francuskiego z kremem migdałowym

Lekka, aromatyczna i kremowa tarta na cieście francuskim! Kruche ciasto, aromatyczny krem i smak migdałów. Czy może być coś pyszniejszego? Nasze ‘mleko’ migdałowe La Mandorle doskonale sprawdzi się do kremu, a wierzch ciasta można wyłożyć ulubionymi owocami. Tarta z ciasta francuskiego to delikatny deser dla każdego!

Składniki:

  • 2 ciasta francuskie, 
  • 1 żółtko. 

Składniki na krem do ciasta:

czytaj całość »
Zupa z dynią i dodatkiem kalafiora - przepis

Rozgrzewające, smaczne i sycące - idealne na porę jesienną, kiedy temperatura spada, a za oknem wietrznie i wilgotno. Mowa oczywiście o zupach, po które szczególnie chętnie sięgamy właśnie w okresie jesienno zimowym. Jesień to także czas idealny na przygotowanie potraw z dyni, dlatego też przedstawiamy kolejny przepis. Tym razem rozgrzewająca zupa z dyni, do której idealnie sprawdzi się śmietana roślinna Coco Cuisine. 

Wyśmienita na obiad czy wczesną kolację - pełna wartości odżywczych i chętnie zajadana przez dzieci. 

Składniki:

czytaj całość »
Zupa krem z dyni - przepis
Zupa krem z dyni - przepis

Jesień to okres kolejnych potraw z wykorzystaniem sezonowych warzyw. Dynia lub cukinia pojawiają się już pod koniec lata, ale w przypadku dyni dopiero w październiku nabiera słodkości i pozwala nam cieszyć się wyśmienitym smakiem. Ponadto krem z dyni to świetna propozycja na chłodniejsze popołudnia i wieczory - skutecznie rozgrzeje, a przy tym nasyci. Przedstawiamy Wam przepis na zupę krem z dyni, do której śmietana roślinna Coco Cuisine będzie idealna! Kremowa konsystencja, wysoka zawartość składników odżywczych i wyśmienity smak! 

czytaj całość »
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl